Over Monumentera


Dé website waarin vraag en aanbod bij elkaar komt voor de verhuur van monumenten zoals kerken, woonhuizen, kastelen en buitenplaatsen.
Wij zijn een bedrijf met gedreven ondernemers die een hart hebben voor monumenten. We hebben ambitie, drive maar vooral een missie!

 

Onze missie

"In 2020 heeft elke Nederlander een monument bezocht."

 

Daarom doen we dit

Wij geloven erin dat als mensen ervaren hebben wat het verleden is, zij bewuster en met meer wetenschap kunnen bouwen aan hun toekomst. Ook jij en wij.

 

Zo doen we dit

Door musea, monumenten en cultuurhistorische instellingen te verbinden met hun doelgroep. Hen ondersteunen met het verspreiden van kennis en verhalen met gebruikmaking van het internet. Onze inzet gaat over mensen raken, enthousiasmeren, beroeren en betrekken. Mensen bewegen om monumenten te leren kennen en gebruiken. Om met eigen ogen te zien en te ervaren wat het verleden is. Heb jij al eens geslapen in de kamer van Karel V? Het kan!

 

Dit is monumentera

Monumentera.com is een website waar bezitters van monumenten hun locatie kunnen plaatsen die zij ter beschikking stellen voor verhuur.
Denk hierbij aan huizen, kastelen, buitenplaatsen, kerken, molens etc. Bezitters zijn zowel particulieren, overheid, musea, bedrijven, stichtingen en verenigingen.

Geïnteresseerden kunnen via de site contact opnemen met de eigenaar/beheerder. Onderling kan dan overeenstemming bereikt worden over het te (ver)huren object. Wij houden ons hier buiten.
De locatie kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld bruiloft, fotoreportage, filmopname, evenement, bedrijfsruimte, woonruimte en overnachting.

 

Dit gaan we bereiken

Hét grootste platform in Nederland zijn waar vraag en aanbod bij elkaar komt in verhuur van onroerend erfgoed. Enne... we hebben internationale ambities. Wil je meehelpen? Leuk! Neem gerust contact met ons op.

 

Zo kan je ons bereiken

Adres

Engelsmanplaat 20
3524AZ Utrecht
E-mail info@monumentera.com
Telefoon 030-31 000 65
Nood nummer 06-5152 3681 (Als het écht belangrijk is)
KvK Utrecht 3024 3666
Bankrekening NL63 ASNB 0707 6310 33
BTW NL173263471B02

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicatie-datum: 01 Jan 2015