Zelf verhuren


Wilt u dagelijks huurders ontvangen voor een vergaderruimte? Of wilt u af en toe extra inkomsten door uw monument te verhuren als filmlocatie?
Het kan via Monumentera.

Wij plaatsen al de verhuurbare locaties op onze website. Mits... het monumenten zijn.

 

Zo werkt Monumentera

Wij willen mensen verbinden met hun verleden. Om dat voor elkaar te krijgen, plaatsen wij alle verhuurbare locaties op onze site. Alle rijksmonumenten, provinciale monumenten en gemeente monumenten. Van kerken tot molens tot kastelen.

Veel van deze monumenten komen vanuit de publiekelijk toegankelijke database van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed (RCE). Daarnast halen wij informatie van de openbare encyclopedie Wikipedia.
Al deze gegevens van de monumenten plaatsen wij gestructureerd op Monumentera.com. Verhuurders kunnen online makkelijk aangeven dat hun locatie ook daadwerkelijk te huur is. Oh ja, dat kan gratis!

 

Zo biedt u uw locatie aan

Een locatie aanbieden op Monumentera.com is heel eenvoudig.

 • Zoek uw locatiepagina op de site via de zoekmogelijkheid
 • Als u uw locatie gevonden heeft dan klikt u op rechts de pagina op de "Claim-knop".

Wij willen dat alleen de echte beheerder een locatie kan claimen en voor verhuur kan aanbieden.
Om dat te realiseren doen wij de volgende check.

 • Na het "Claimen" logt u in of maakt u een account aan.
 • Vul op de claimpagina van de locatie de contact gegevens in
 • Per post sturen wij u een unieke verificatie code toe. Deze gaat naar het adres van het geclaimde monument.
 • Met deze verificatie code kunt u de claimprocedure eenvoudig afmaken.
   

Dit kunt u bij uw locatie aangeven

Na het voltooien van de claimprocedure kunt u uw locatie pagina verbeteren. Hierdoor wordt de locatie beter gevonden door potentiële huurders.

U kunt aangeven waar uw locatie voor te huur is. Dit kunnen meerdere activiteiten zijn. U kunt kiezen uit:

 • Overnachten
 • Feest
 • Fotograferen
 • Trouwen
 • Congres
 • Wonen
 • Vergaderen
 • Filmen
 • Werken

Ook kunt u aangeven wat er op de locatie aanwezig is. Bijvoorbeeld Wifi, krachtstroom, parkeerplaatsen etc. En uiteraard wat de huurprijs is. Niet onbelangrijk.

 

Dit kost het

Uw locatie online zetten op Monumentera.com is gratis. Zo draagt u bij aan onze missie en wij aan uw inkomsten.

Voor deze gratis optie krijgt u veel. Heel veel. Uw locatiepagina op de grootste monumenten aanbieder van Nederland, uitgebreide specificaties over uw locatie en contact mogelijkheid met huurders.
Bovendien krijgt u een gevelembleem om beter herkenbaar te zijn als huurbaar monument.

 

Ik wil meer

Wilt u meer? Dat kan. U kunt ook video's plaatsen. Links plaatsen naar uw website en social media. Extra foto's toevoegen. Een uitgebreide beschrijving plaatsen en hoger komen in onze categorieën. Hiervoor vragen wij een klein bedrag.

Wilt u uw locatie ook meenemen in onze nieuwsbrief op Facebook, Instagram, Twitter? Kan allemaal. Alle opties ziet u in uw account.

 

Ik wil nog meer

Ehhh. Maar natuurlijk. We kunnen bijvoorbeeld een fotograaf regelen om de locatie haarscherp in beeld te brengen. Een tekstschrijver voor de juiste verwoording van het verhaal achter de locatie.
Heeft u andere wensen. Ook dat is mogelijk. Zolang het bij onze missie past, helpen wij u graag. Laat het ons weten en neem contact op.

 

Wij helpen graag

Heeft u ergens hulp bij nodig? Het vinden van uw locatie, het claimen, invullen van de gegevens? Laat het ons weten. We helpen graag. U kunt ons bellen op 030-31 000 65. Of stuur een mail naar service@monumentera.com

 

Leuk dat u mee doet!

Verhuur ook uw monument via Monumentera en draag bij aan onze missie: "In 2020 heeft elke Nederlander een monument bezocht."

Publicatie-datum: 01 Jan 2015